Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2018 12:06 - Растежът на търсенето на HEDP повишава конкуренцията в индустрията
Автор: irochemical Категория: Бизнес   
Прочетен: 532 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 30.05.2018 12:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 През последните години търсенето на пазара на HEDP в Китай се увеличава всяка година. През 2017 г. търсенето на HEDP в Китай е около 1456 000 тона. Смята се, че до 2020 г. търсенето на HEDP киселина ще достигне 2608 000 тона.

image

HEDP е кратък за хидроксиетилиден дифосфонова киселина. Хидроксиетилиден дифосфона се използва широко в нефтопреработвателната, химическата, металургичната, транспортната, леката промишленост, текстилната промишленост и други. HEDP (хидроксиетилиден дифосфонова киселина) може да бъде използван като инхибитор на корозията, инхибитор на мащаба, метал хелатообразуващ агент, пероксиден стабилизатор, пероксиден втвърдяващ агент, комплексен агент на галванопластиката, почистващ препарат за електроника и ежедневни химически добавки и др.

В практическите приложения, HEDP киселина и други агенти за обработка на вода имат по-добър синергичен ефект, когато се използват в комбинация. Поради тази причина е важно да се отбележи, че антагонизмът между компонентите се дължи на неправилно комбиниране. Това ще доведе до намаляване или загуба на ефекта. В същото време трябва да използваме пълноценно синергичния ефект за увеличаване на ефекта на HEDP. В допълнение, повечето системи за пречистване на вода са отворени системи. Тези системи имат определено количество емисии. Следователно, когато използвате HEDP, трябва да имате предвид въздействието върху околната среда.

image

Общите HEDP продукти и техните соли включват HEDP 30, HDEP 60, HEDP течност, HEDP твърдо вещество, HEDP Na, HEDP Na2, HEDP Na4, HEDP Kx и др.

HEDP (Хидроксиетилиден дифосфонова киселина) е химично съединение без мирис на органичен фосфор. От една страна, тя е безцветна до жълтеникава киселинна течност.

През последните години търсенето на пазара на HEDP в Китай се увеличава всяка година. През 2017 г. търсенето на HEDP киселина в Китай е около 1456 000 тона. Смята се, че търсенето на HEDP ще достигне 2608 000 тона до 2020 г.

Образуването и развитието на индустрията за пречистване на водата е съпроводено с бързото развитие на икономиката и процеса на градска индустриализация. Недостигът на водни ресурси и повишаването на екологичната информираност на човека осигуряват движещата сила и огромен пазар за развитието и растежа на отрасъла за пречистване на водите. HEDP е развитието на Китай с въвеждането на съвременна технология за обработка на вода и развитие. HEDP се развива по-късно от развитите страни, но расте бързо. Тя е разработила система за самостоятелно развитие и индустриализация на различни реагенти за обработка на водата, включително HEDP.

Разработването на китайски агент за обработка на вода може да бъде разделено на два етапа. От 1974 до 1989 г. първият етап е въвеждането на абсорбция и локализация. Целта на този етап е да се установи изследователска и производствена система за пречистване на водата в Китай. От 1990 до 2000 г. вторият етап беше иновацията и развитието и индустриализацията. Целта е да се създаде агент за обработка на вода и технологична система с независими права на интелектуална собственост в Китай.

Досега Китай разполага с повече от 100 вида продукти за пречистване на водата, като HEDP и DTPMP. HEDP и HEDP солите основно отговарят на вътрешното търсене от производството до качеството и могат да бъдат изнесени. Технически, някои производствени технологии и производителност са на водещото международно ниво.

Благодарение на огромния потенциал на пазара на HEDP киселина, конкуренцията в индустрията е все по-ожесточена. Въпреки това, повечето предприятия са малки по мащаб и ниски в технологиите. И хомогенизирането на продукта е сериозно. Конкуренцията в индустрията се отразява предимно в качествените, марковите и маркетинговите канали. Сред тази конкуренция, формирането на марката е дългосрочен процес на натрупване. И конкуренцията на марката също е цялостно отражение на конкуренцията в индустрията на хидроксиетилиден дифосфонова киселина.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: irochemical
Категория: Бизнес
Прочетен: 6555
Постинги: 3
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031